current page
Διψαει για περιπετεια
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Multistrada-1260-Enduro-MY1-Sand-01-hero-Banner-1600x1000
Multistrada 1260 Enduro

Διψάει για περιπέτεια

H άγρια πλευρά της Ducati

Η Multistrada 1260 Enduro διευρύνει την έννοια του όρου περιπέτεια, με το νέο κινητήρα Ducati Testastretta DVT 1262 με άφθονη ροπή και το ανανεωμένο πλαίσιο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση στις στροφές και όταν απαιτούνται μανούβρες. Είναι αυτός ακριβώς ο συνδυασμός άνεσης και απόδοσης, που κάνει όλα τα ταξίδια – τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου – αξέχαστα.

  • SAND
  • DUCATI RED
Multistrada-1260-Enduro-MY19-04-Model_Page-780x430
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1592 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ Στάνταρ 860mm, διαθέσιμες σαν αξεσουάρ σέλες με ύψος 840 mm & 880 mm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
1262 cc
ΙΣΧΥΣ
158,3 hp @ 9,500
ΡΟΠΗ
128 Nm @ 7,500
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΗ)
225 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ
Στάνταρ 860mm, διαθέσιμες σαν αξεσουάρ σέλες με ύψος 840 mm & 880 mm
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS) και αντικλεπτικό σύστημα.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΧΛΜ./ΜΗΝΕΣ)
15.000 χλμ. / 12 μήνες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testastretta DVT 1262

Η Multistrada 1260 Enduro είναι ακόμα πιο ευχάριστη στην καθημερινή χρήση, χάρη στην αυξημένη ροπή στις μεσαίες και χαμηλές στροφές. Είναι γεγονός ότι το 85% της ροπής είναι διαθέσιμο πριν τις 3,500 σαλ με μια αύξηση καμπύλης κατά 17% στις 5,500 σαλ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χωρητικότητας στα 1,198cc.

Διαβάστε περισσότερα
Ducati QuickShift (DQS)

Το σύστημα αυτό δουλεύει τόσο στα ανεβάσματα ταχυτήτων, όσο και στα κατεβάσματα, για να απολαμβάνει ο αναβάτης επιταχύνσεις όπως στους αγώνες, με τέρμα γκάζι.

Διαβάστε περισσότερα
Δεσμοδρομικό Σύστημα Μεταβλητού Χρονισμού (DVT)

Ο Ducati Testastretta DVT (Δεσμοδρομικό Σύστημα Μεταβλητού Χρονισμού) κινητήρας, μεταβάλει ανεξάρτητα τόσο το χρονισμό του εκκεντροφόρου που ελέγχει τις βαλβίδες εισαγωγής, όσο και αυτού που ελέγχει τις βαλβίδες εξαγωγής, βελτιστοποιώντας την απόδοση στις υψηλές ταχύτητες ενώ παράλληλα κάνει ακόμα πιο ομαλή την απόδοση της ισχύος, αυξάνοντας τη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Διαβάστε περισσότερα
Σύστημα εξαγωγής

Για να επιτευχθεί αυτή η απίστευτη απόδοση της νέας Multistrada 1260, επανασχεδιάστηκαν τόσο τα συστήματα εισαγωγής, όσο και τα αντίστοιχα εξαγωγής. Η εξάτμιση έχει νέο σχεδιασμό λαιμού και νέο σιγαστήρα, ενώ επανασχεδιασμένη είναι και η εισαγωγή αέρα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - Οδηγείστε χωρίς άγχος

Η συνεχής επένδυση στην ποιότητα και στα προηγμένα υλικά, επέτρεψαν την αλλαγή του προγράμματος συντήρησης με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρόπο, παρατείνοντας την τακτική συντήρηση στα 15,000χλμ ή ένα χρόνο και τον έλεγχο βαλβίδων στα 30,000χλμ, κάτι που αποτελεί σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή.

Διασχίζοντας κάθε ήπειρο

Οι διαστάσεις του πλαισίου της νέας Multistrada 1260 Enduro έχουν επαναπροσδιοριστεί, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συμβιβασμός ανάμεσα στο κράτημα και στην οδήγηση εκτός δρόμου, με δεύτερο επιβάτη ή βαλίτσες. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και ελέγχονται από το σύστημα της Ducati, το DSS (Skyhook Suspension Evo) με αποτέλεσμα να προσδίδουν μια άνευ προηγουμένου ευελιξία στον αναβάτη

Πλαίσιο και εργονομία

Το γεγονός ότι η νέα μοτοσυκλέτα είναι πιο χαμηλή, έχει ως επακόλουθο και το ότι το κέντρο βάρους της είναι πιο χαμηλό.

Read More
Πλαίσιο

Η «διάταξη» που χρησιμοποιήθηκε για το πλαίσιο περιλαμβάνει ένα χωροδικτύωμα μπροστά με σωλήνες μεγάλης διαμέτρου. Τα τοιχώματα είναι πιο λεπτά και τα δυο πλαϊνά υποπλαίσια περικλείονται από ένα στοιχείο στήριξης πίσω, κατασκευασμένο από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες (Fibre- engineering plastic) ώστε να προσφέρει μέγιστη στρεπτική ακαμψία.

Ελαστικά και ζάντες

Τα ελαστικά της νέας Multistrada 1260 Enduro προσφέρουν το καλύτερο από τους δυο κόσμους: τους αγώνες σε χώμα και σε πίστα. Είναι σχεδιασμένα για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες του κόσμου και τα δυνατά τους σημεία είναι η αντοχή, η σταθερότητα απόδοσης σε όλο το φάσμα της ζωής τους και κορυφαία απόδοση σε βρόχινες επιφάνειες.

Διαβάστε περισσότερα
Προηγμένα ηλεκτρονικά

Η νέα Multistrada 1260 Enduro, έρχεται εφοδιασμένη μ’ έναν πρωτοπόρο ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, που συμβάλει σε μια ασφαλή και άνετη οδήγηση. Το interface του πίνακα έχει σχεδιαστεί από την αρχή και είναι ακόμα πιο απλό. Το Cruise Control, η εκκίνηση χωρίς χέρια και οι διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό στο τιμόνι, κάνουν την οδήγηση της νέας αυτής μοτοσυκλέτας ακόμα πιο διασκεδαστική, ενώ παράλληλα βοηθούν στο να προσαρμόσει ο οδηγός απολύτως στα μέτρα του τη νέα Multistrada 1260 Enduro.

Bosch ABS Cornering

Το Bosch ABS Cornering εκμεταλλεύεται την έξι αξόνων IMU (Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας) πλατφόρμα της Bosch, ώστε να μεγιστοποιήσει την ισορροπία της δύναμης της πέδησης που παρέχεται στον μπροστά και στον πίσω τροχό, ακόμα και σε κρίσιμες περιπτώσεις ή με τη μοτοσυκλέτα πλαγιασμένη. Το σύστημα συνεργάζεται με τα Προγράμματα Οδήγησης και είναι σε θέση να παρέχει την ιδανική λύση για κάθε περίπτωση και συνθήκες οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα
Ducati Traction Control (DTC)

Σ’ ένα διάστημα μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου, το DTC είναι σε θέση να ανιχνεύει και κατ’ επέκταση να ελέγχει το γλίστρημα του πίσω τροχού, συμβάλλοντας σε πολύ σημαντικό βαθμό στην αύξηση της απόδοσης της μοτοσυκλέτας, αλλά και στην ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα
Ducati Wheelie Control (DWC)

Το σύστημα αυτό, το οποίο ρυθμίζεται σε οχτώ επίπεδα, αναλύει τη θέση της μοτοσυκλέτας και στη συνέχεια διαχειρίζεται τη ροπή και τη δύναμη, για να εξασφαλίσει στον οδηγό την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση (χωρίς σούζα), με ασφάλεια και χωρίς αποκλίσεις. Όπως και το DTC, διαθέτει οχτώ επίπεδα τα οποία είναι ενσωματωμένα στα Προγράμματα Οδήγησης.

Vehicle Hold Control (VHC)

Το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει στον αναβάτη μια άνετη και ασφαλή εκκίνηση σε ανηφόρα, αφήνοντας μόνο το γκάζι και το συμπλέκτη στην ανθρώπινη χρήση. Το σύστημα αυτό ενεργοποιείται όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη και με το πλαϊνό σταντ μαζεμένο, την ίδια ώρα που ο οδηγός ασκεί μεγάλη πίεση στο μπροστινό ή στο πίσω φρένο.

Διαβάστε περισσότερα
equipment-1

Σε στάση, ο αναβάτης μπορείς να μπει στο μενού – από το αριστερό μέρος της μοτοσυκλέτας – και να έχει πρόσβαση στην ενεργοποίηση και προσαρμογή πολλών και διαφορετικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των DTC, DWC και ABS Cornering.

Διαβάστε περισσότερα
Ducati Cornering Lights (DCL)

Η νέα Multistrada 1260 Enduro εφοδιάζεται με τη λειτουργία Ducati Cornering Lights (DCL) η οποία μεγιστοποιεί την ορατότητα στο δρόμο, φωτίζοντας ανάλογα με την κλίση της μοτοσυκλέτας, ενώ απενεργοποιεί αυτόματα τους δείκτες πορείας (φλας) και πάλι ανάλογα με την κλίση της μοτοσυκλέτας. Χάρη στη χρήση της IMU πλατφόρμας αδρανείας, οι δείκτες πορείας σβήνουν μόνοι τους μετά τη στροφή ή μετά από ορισμένα μέτρα που έχουν διανυθεί.

Ducati Link App

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με το οποίο εφοδιάζεται η Multistrada 1260 Enduro, μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες για τα χρονοδιαγράμματα συντήρησης της μοτοσυκλέτας, να εμφανίσει το εγχειρίδιο χρήσης ή να εντοπίσει το Ducati Store. Επιπλέον, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί κανείς να καταγράψει τις επιδόσεις και τα ταξίδια του, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να τα μοιραστεί.

Hands Free

Πατώντας το key-on κουμπί στην Multistrada 1260 Enduro, ενεργοποιείται ο πίνακας ελέγχου και μετά μπαίνει σε λειτουργία ο κινητήρας. Το ηλεκτρονικό κλειδί της μοτοσυκλέτας διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα κι ένα μηχανικό κλειδί τύπου “flip”, το οποίο απαιτείται για να ανοίξει η σέλα αλλά και το ντεπόζιτο. Μπορεί, επίσης, να κλειδωθεί και το τιμόνι της μοτοσυκλέτας, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται μέσω ενός ηλεκτρονικού ενεργοποιητή.