35743898389939003901390239034040%]" data-srcset="[%ATT_URI_40404983%]" data-srcset="[%ATT_URI_4983 Ducati Streetfighter V4 | Ducati Hellas
current page
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Streetfighter-V4-Red-Y20-main-1600x1000
Streetfighter V4 / V4 S

The Fight Formula

Η νέα Streetfighter είναι ένα κομψοτέχνημα 208 ίππων που συνδυάζει την αφοπλιστική σχεδίαση με την αυτοπεποίθηση των υψηλών επιδόσεων. Μία μοτοσυκλέτα που αυξάνει τον ενθουσιασμό της οδήγησης κάθε φορά που την οδηγείτε. Εκφράζει το αποτέλεσμα αυτού που η Ducati ονόμασε ως "Τhe Fight Formula". 

Streetfighter-V4-Red-Y20-01-Ambience-Video-Full-1330x748

  • DUCATI RED

  • DUCATI RED
  Streetfighter V4 Streetfighter V4 S
Εμπρόσθια Ανάρτηση O 43 mm Showa BPF O 43 mm Ohlins NIX30 event-based
Πίσω Ανάρτηση  Sachs mono-shock Ohlins TTX36 event-based
Αμορτισέρ τιμονιού  Sachs Ohlins event-based
Τροχοί  Χυτοί αλουμινίου  Σφυρήλατοι Marchesini αλουμινίου 
Βάρος καθαρό  180 kg 178 kg
Βάρος πλήρες  201 kg 199 kg
MY20_DUCATI_STREETFIGTHER V4 S_27_UC101714_Mid
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1.488 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 845 mm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
1,103 cc
ΙΣΧΥΣ
208 hp @ 12,750 rpm
ΡΟΠΗ
123 Nm @ 11,500 rpm
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΗ)
180 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ
845 mm
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Προγράμματα Power Modes, ABS με λειτουργία στροφής EVO, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Ducati (DTC) EVO, έλεγχος ανασηκώματος τροχού Ducati (DWC) EVO, έλεγχος ολίσθησης Ducati (DSC), έλεγχος φρένου κινητήρα (EBC) EVO, αυτόματο καλιμπράρισμα ελαστικών. Παροχή ισχύος Ducati (DPL), γρήγορο ανέβασμα/κατέβασμα Ducati Quick Shift (DQS) EVO 2, πλήρως LED φωτισμός με φώτα πορείας ημέρας (DRL), σταμπιλιζατέρ τιμονιού Sachs, κουμπιά γρήγορων ρυθμίσεων, ενδείξεις αυτόματου off, σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΧΛΜ./ΜΗΝΕΣ)
12.000 km / 12 μήνες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Streetfighter-V4-Red-Y20-02-Gallery-1920x1080
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1.488 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 845 mm
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
1,103 cc
ΙΣΧΥΣ
208 hp @ 12,750 rpm
ΡΟΠΗ
123 Nm @ 11,500 rpm
ΒΑΡΟΣ (ΣΤΕΓΝΗ)
178 kg
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ
845 mm
ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Προγράμματα Power Modes, ABS με λειτουργία στροφής EVO, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Ducati (DTC) EVO, έλεγχος ανασηκώματος τροχού Ducati (DWC) EVO, έλεγχος ολίσθησης Ducati (DSC), έλεγχος φρένου κινητήρα (EBC) EVO, αυτόματο καλιμπράρισμα ελαστικών. Παροχή ισχύος Ducati (DPL), γρήγορο ανέβασμα/κατέβασμα Ducati Quick Shift (DQS) EVO 2, πλήρως LED φωτισμός με φώτα πορείας ημέρας (DRL), σταμπιλιζατέρ τιμονιού Sachs, κουμπιά γρήγορων ρυθμίσεων, ενδείξεις αυτόματου off, σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη. Προεγκατάσαταση:Αναλυτής δεδομένων Ducati+ (DDA+) με μονάδα GPS, Ducati linkApp, Ducati Lap Timer (DLT GPS), Ducati Multimedia System (DMS),αντικλεπτικό σύστημα και θερμενόμενα γκρίπ.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΧΛΜ./ΜΗΝΕΣ)
12.000 km / 12 μήνες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε τα πάντα για τη Streetfighter V4

Η μαγεία της αεροδυναμικής

Οι επιδόσεις ταχύτητας και ευελιξίας σε διάφορους τύπους δρόμων απαιτεί μέγιστη σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα και στο φρενάρισμα, μειωμένο σήκωμα τροχού στην επιτάχυνση και ελαχιστοποιημένο ηλεκτρονικό έλεγχο της ρύθμισης ανάρτησης: για αυτό τον λόγο οι ειδικοί Ducati Corse, σε συνεργασία με το Κέντρο Στιλ Ducati, ανέπτυξαν φτερά δυο επιπέδων για την Streetfighter V4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπροστινό πλαίσιο

Η Streetfighter V4 διαθέτει το μπροστινό πλαίσιο - ένα προϊόν εκτενούς πείρας της Ducati σε αγώνες MotoGP - που χρησιμοποιεί τον κινητήρα Desmosedici Stradale ως δομικό στοιχείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόσωπο του Τζόκερ

Ο μινιμαλιστικός προβολέας πλήρως LED αποτυπώνει ιδανικά το πνεύμα της Streetfighter V4. Αφενός, θυμίζει το μπροστινό μέρος της Panigale V4 και, αφετέρου, εμπνέει το πλατύ χαμόγελο του Τζόκερ (του χαρακτήρα των κόμικ από τον οποίο το Κέντρο Στιλ Ducati εμπνεύστηκε για αυτό το "γυμνό" που δημιουργήθηκε στην Μπολόνια).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υψηλή απόδοση

O κινητήρας V4 90° 1103 cm3 Desmosedici Stradale της νέας Streetfighter V4 αποδίδει 208 hp (153 kW) στις 12.750 σ.α.λ., ένα απαράμιλλο επίπεδο ισχύος στην κατηγορία των "γυμνών" μοτοσικλετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κινητήρας προερχόμενος από το MotoGP

Ο Desmosedici Stradale σχεδιάστηκε με βάση τον πυρήνα και τις κυλινδροκεφαλές του κινητήρα V4 MotoGP.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
Διάταξη V4 90°

Για την Ducati, η διάταξη V4 στις 90° είναι η απόλυτη έκφραση του σπορ χαρακτήρα για έναν κινητήρα μοτοσικλέτας. Δεν είναι σύμπτωση ότι η ίδια λύση χρησιμοποιείται στους κινητήρες MotoGP Desmosedici.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαρακτηριστικά

Για να επιτύχει αυτά τα χαρακτηριστικά απόδοσης ο κινητήρας Desmosedici Stradale ειναι εξαιρετικά εξελιγμένος με στοιχεία όπως το Δεσμοδρομικό σύστημα, ο αντίθετα περιστρεφόμενος στρόφαλος και η σειρά ανάφλεξης Twin Pulse.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ducati Quick Shift EVO - Συμπλέκτης ολίσθησης

Ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχύτητας DQS: αλλαγή ταχυτήτων όπως στους αγώνες και συμπλέκτης ολίσθησης για απόλυτη αποτελεσματικότητα του συστήματος μετάδοσης ακόμη και στην πίστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημίξηρη λίπανση

Όπως οι κινητήρες MotoGP, ο Desmosedici Stradale χρησιμοποιεί ημίξηρη λίπανση με στάδια διανομής και ανάκτησης για την εξασφάλιση κατάλληλης λίπανσης όλων των κινούμενων εξαρτημάτων συνεχώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης

Παρά τις υπερυψηλές επιδόσεις, τα διαστήματα επιθεώρησης και ρύθμισης του διακένου βαλβίδων (Desmo Service) παραμένουν τα ίδια στα 24.000 km, ενώ τα διαστήματα του γενικού σέρβις παραμένουν επίσης αμετάβλητα στα 12.000 km/12 μήνες.

Εργονομία, περισσότερη άνεση, περισσότερος έλεγχος

Σε σύγκριση με την Panigale V4, η θέση οδήγησης - με ύψος σέλας 845 mm - έχει επαναπροσδιοριστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές ενός γυμνού μοντέλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προηγμένη ανάρτηση

Η Streetfighter V4 διαθέτει πιρούνια Showa 43 mm Big Piston Forks (BPF) για να παρέχεται πλήρης προσαρμοστικότητα σε προ-φόρτιση ελατηρίων και απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τροχοί και ελαστικά

Ενώ η Streetfighter V4 διαθέτει χυτούς αλουμινένιους τροχούς 5 ακτίνων, η V4 S διαθέτει τροχούς κράματος αλουμινίου 3 ακτίνων της Marchesini.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύστημα φρένων με δαγκάνες μονομπλόκ Brembo Stylema®

Η γκάμα Streetfighter V4 διαθέτει ισχυρές δαγκάνες μονομπλόκ Brembo Stylema®, που έχουν αναπτυχθεί από τις ήδη υψηλών επιδόσεων δαγκάνες M50.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρεζερβουάρ αγώνων

Όπως στις μοτοσικλέτες αγώνων, το ρεζερβουάρ αλουμινίου 16 λίτρων έχει ένα τμήμα που εκτείνεται κάτω από το κάθισμα.

ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΑ
Ηλεκτρονικά συστήματα που προέρχονται από MotoGP

Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Streetfighter V4 βασίζονται σε μια Αδρανειακή Μετρητική Μονάδα 6 αξόνων (6D IMU) που ανιχνεύει στιγμιαία την κύλιση, την περιστροφή και τις γωνίες κλίσης της μοτοσικλέτας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όργανα TFT δεύτερης γενιάς

Η Streetfighter V4 διαθέτει την ίδια έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης 5" (186.59 PPI - 800xRGBx480) όπως η Panigale V4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προγράμματα οδήγησης (Riding Modes)

Τα προγράμματα οδήγησης (Riding Modes) προσφέρουν στον αναβάτη 3 διαφορετικά προ-διαμορφωμένα προγράμματα για να προσαρμόζει τις επιδόσεις της Streetfighter V4 ανάλογα με τις συνθήκες, οδήγηση σε πίστα ή δρόμο, με βρεγμένο ή στεγνό οδόστρομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ABS Στροφής EVO (ABS Cornering EVO)

Το σύστημα ABS της Streetfighter V4 περιέχει την πρόσθετη λειτουργία στροφής (ελέγχει τη λειτουργία του ABS με τη μοτοσυκλέτα σε κλίση) και έχει την ίδια λογική με αυτό της Panigale V4. Η λειτουργία του ABS Cornering EVO ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης ή δρόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονάδα ελέγχου Ducati (DTC) EVO 2

Εκτός από τη διασύνδεση με την Αδρανειακή Μετρητική Μονάδα 6-αξόνων (IMU) και την προσαρμογή της επέμβασης με βάση το σπινιάρισμα τροχών και τη γωνία κλίσης, το λογισμικό βελτιώνει σημαντικά τον έλεγχο ισχύος εξόδου από τη στροφή χάρη στη νέα "προγνωστική" στρατηγική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έλεγχος ολίσθησης Ducati (DSC)

Αυτό το σύστημα βοηθά τους οδηγούς ελέγχοντας τη ροπή που αποδίδεται από τον κινητήρα Desmosedici Stradale ανάλογα με τη γωνία ολίσθησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συγκρότημα εξάτμισης από τιτάνιο

Κατασκευασμένο αποκλειστικά από την Akrapovic με την εμπειρία Ducati. Είναι το πιο προηγμένο αγωνιστικό συγκρότημα που διατίθεται στην αγορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κιτ συμπλέκτη

Κιτ ξηρού συμπλέκτη και κάλυμμα ξηρού συμπλέκτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζάντες μαγνησίου

Οι απαράμιλλες επιδόσεις χαμηλού βάρους του σφυρήλατου μαγνησίου συναντούν το στιλ - μια χαρακτηριστική σχεδίαση 9 ακτίνων που συνδυάζει ανώτερη κλάση, υψηλές επιδόσεις και μείωση βάρους. Αυτό το σετ ζαντών είναι εγκεκριμένο μόνο για χρήση με μονόσελο (χωρίς συνεπιβάτη).

Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη από αλουμίνιο - Ζευγάρι χειρολαβών

Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αναβάτη από αλουμίνιο και ζευγάρι χειρολαβών Εξελιγμένα απο τη Rizoma και κατασκευασμένα απο υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάλυμμα ρεζερβουάρ από ανθρακονήματα

Μια εκπληκτική λεπτομέρεια που διακοσμεί το μπροστινό μέρος της Streetfighter V4 με τρόπο που μόνο τα ανθρακονήματα μπορούν. Το φινίρισμα και οι γραμμές αυτού του αξεσουάρ έχουν ενσωματωθεί ιδανικά στην αγωνιστική εμφάνιση της τελευταίας μοτοσικλέτας που κατασκευάστηκε στο Borgo Panigale

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ducati

Τώρα, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της μάρκας Ducati, προσφορές για αξεσουάρ ή είδη ένδυσης και να λαμβάνετε προκλήσεις σε events. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δώστε μας τη συγκατάθεσή σας, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, για ότι αφορά την Ducati. 

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter από την Ducati

 

 

 

chat icon

Γειά σας,

Ενδιαφέρεστε για μια Ducati;

Μπορείτε να μιλήσετε live με έναν σύμβουλο πωλήσεων.

To Video chat είναι διαθέσιμο
Δευτέρα - Παρασκευή,
μεταξύ 10:00 - 16:00.

Μιλήστε μαζί μας