current page
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
diavel-v4-1600
Diavel V4

Dare to be Bold

Η Νέα Diavel γίνεται V4!

Μυώδης, σπορ, εντυπωσιακή και ταυτόχρονα κομψή, ικανή να μαγνητίζει οπουδήποτε και αν βρεθεί, η νέα Diavel V4 συνδυάζει φαινομενικά ασύμβατα τεχνικά, δυναμικά και στιλιστικά χαρακτηριστικά, όπως εκείνα των sport naked και των muscle cruiser μοτοσυκλετών.

Οι συναρπαστικές επιδόσεις του κινητήρα V4 Granturismo συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή ευελιξία και δυναμική οδήγησης για μια μοτοσυκλέτα τέτοιου είδους.

Ιδιαίτερη σχεδίαση. Μοναδική προσωπικότητα.

Μυώδης, επιβλητική, με τους φαρδείς «ώμους» και την εντυπωσιακή εξάτμιση με τις τέσσερις απολήξεις, η νέα Diavel V4 αποπνέει δυναμισμό και είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, τα πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη και η πτυσσόμενη πίσω λαβή αποτελούν τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και χαρίζουν σε αυτήν τη μοτοσυκλέτα μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

diavel-v4-youtube-cover

  • Ducati Red
  • Thrilling Black
Το muscle cruiser για εκείνους που δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητοι

Η νέα Diavel V4 αντλεί έμπνευση από τα muscle cars, από την αισθητική των σούπερ ηρώων και αναπαράγει τις εικόνες ενός αθλητή στον βατήρα εκκίνησης που είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σπριντ. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ένα τιμόνι 20 χιλιοστά πιο κοντά του, το οποίο μπορεί να πιάσει πιο άνετα, και μια χαμηλή σέλα, σε απόσταση 790 χιλιοστά από το έδαφος. Ο ίδιος βρίσκεται στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, σε μια θέση οδήγησης, η οποία αποπνέει και οπτικά μια αίσθηση ελέγχου και αυτοπεποίθησης και παίζει κεντρικό ρόλο στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Η εργονομία της μοτοσυκλέτας θέτει επίσης τον συνεπιβάτη στο κέντρο, ο οποίος έχει στη διάθεσή του μαρσπιέ και μια πτυσσόμενη πίσω λαβή, ώστε αφενός να διατηρείται η μέγιστη δυνατή καθαρότητα στη διαμόρφωση ως μονοθέσια μοτοσυκλέτα με ένα κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη στον βασικό εξοπλισμό, αφετέρου να συνδυάζονται αρμονικά το στιλ και η πρακτικότητα.

V4 Granturismo: Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής

Στη φιλοσοφία της Diavel, ο κινητήρας είναι το κέντρο γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα πάντα: οι επιδόσεις, ο χαρακτήρας και το στιλ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι σχεδιαστές της Ducati ξεκίνησαν με τον V4 Granturismo, δίνοντάς του τον πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα σε όλα τα στοιχεία σχεδίασης, με τα μηχανικά μέρη να εκτίθενται σε περίοπτη θέση ως χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Μια muscle-cruiser μοτοσυκλέτα με supersport προσωπικότητα

Με ένα ατσάλινο ρεζερβουάρ καυσίμου με δυναμικό, σμιλεμένο σχήμα που θυμίζει τις supersport μοτοσυκλέτες της Ducati, η ουρά είναι ανάλαφρη, λεπτή και αιχμηρή. Οι εισαγωγές αέρα αποτελούν ένα διαχωριστικό στοιχείο στο πλάι της μοτοσυκλέτας και φανερώνουν τη μοναδική της δύναμη.

Ο χαρακτήρας και η μοναδικότητα φανερώνονται στις λεπτομέρειες

Τα εμπρός φώτα ημέρας (Daytime Running Light) σε τεχνολογία LED έχουν σχήμα διπλού C. Το πίσω φωτιστικό σώμα αποτελείται από μια πλεγματοειδή μονάδα από LED κάτω από την ουρά, με ιδιαίτερα πρωτότυπη σχεδίαση που επαναλαμβάνει το διπλό C των DRL και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Εντυπωσιακά ελαφριά

Η Νέα Diavel V4 διαθέτει ένα μονοκόκ πλαίσιο και μονόμπρατσο ψαλίδι, και τα δύο από αλουμίνιο, γεγονός που, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του V4 Granturismo, έχει ως αποτέλεσμα ένα απόβαρο χωρίς καύσιμο 223 κιλά, συνεπώς και εξοικονόμηση άνω των 13 κιλών σε σύγκριση με τη Diavel 1260 S.

Ισχύς, ομαλότητα λειτουργίας και ελαφρότητα

Η Νέα Diavel υιοθετεί τον κινητήρα V4 Granturismo 1.158 cc, ένα κεντρικό στοιχείο της σχεδίασης της μοτοσυκλέτας και συγχρόνως μια τεχνική επιλογή που βελτιώνει τις επιδόσεις, τη δυναμική της οδήγησης και την οδηγική απόλαυση. Ισχυρός (168 hp), πλούσιος σε ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών (με μέγιστη τιμή 12,8 kgm στις 7.500 σ.α.λ.), αλλά επίσης εξαιρετικά ελαφρύς και συμπαγής, ο V4 Granturismo (που προέρχεται από το Desmosedici Stradale της Panigale V4 και τη Streetfighter V4) έχει ομαλή λειτουργία και είναι ταυτόχρονα απολαυστικός από τις χαμηλές στροφές.

Ένας συναρπαστικός και χαρακτηριστικός ήχος

Η σειρά ανάφλεξης Twin Pulse, μαζί με το ειδικό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων που αναπτύχθηκε δίνοντας μεγάλη προσοχή στην "ποιότητα του ήχου", χαρακτηρίζει αδιαμφισβήτητα τη σφραγίδα του V4 Granturismo. Το εκτεταμένο σύστημα απενεργοποίησης για τους πίσω κυλίνδρους, το οποίο επιτρέπει στον κινητήρα να λειτουργεί ως δικύλινδρος ή ως τετρακύλινδρος με μια ανεπαίσθητη αλλαγή χάρη στην προοδευτικότητά του, προκαλεί μια αλλαγή στον τόνο του ήχου της εξάτμισης καθώς αλλάζει από τη μία λειτουργία στην άλλη. Ένας πιο μπάσος ήχος, με χαμηλότερες συχνότητες, χαρακτηρίζει τον V4 Granturismo, όταν είναι ενεργοί μόνο οι δύο μπροστινοί κύλινδροι. Οι συχνότητες, από την άλλη πλευρά, γίνονται υψηλότερες, όταν λειτουργούν και οι τέσσερις κύλινδροι.

Προορισμένος για να πηγαίνει μακριά

Τα διαστήματα-ρεκόρ του service ρύθμισης βαλβίδων στα 60.000 χιλιόμετρα και η προγραμματισμένη αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή δύο έτη σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: περισσότερος χρόνος για οδήγηση και απόλαυση της διαδρομής.

Το εκτεταμένο σύστημα απενεργοποίησης των πίσω κυλίνδρων

Κατά την ανάπτυξη του V4 Granturismo λήφθηκαν επίσης υπόψη η κατανάλωση καυσίμου και η άνεση: Το εκτεταμένο σύστημα απενεργοποίησης των πίσω κυλίνδρων ενεργεί τόσο όταν η μοτοσυκλέτα λειτουργεί στο ρελαντί όσο και σε χαμηλές ταχύτητες, ώστε να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και να βελτιώνεται η θερμική άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη.

Ducati-Diavel-V4-2023-1600x1000

Σχεδιασμένη γύρω από τον V4 Granturismo

Ο V4 Granturismo καταλαμβάνει κεντρική θέση στη muscle μοτοσυκλέτα μας και της επιτρέπει να εκφράζει την προσωπικότητά της στον μέγιστο βαθμό. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας της Ducati εγγυάται υψηλές επιδόσεις, σε συνδυασμό με ομαλή λειτουργία, σε όλο το φάσμα των στροφών. Το νέο πλαίσιο συνδυάζεται ιδανικά με τα στοιχεία που αποτελούν διαχρονικά τα πλεονεκτήματα της Diavel, όπως η χαρακτηριστική θέση οδήγησης και η άνεση στις διαδρομές μεσαίων αποστάσεων. Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη μείωση του βάρους, έχει σημειωθεί αισθητή βελτίωση στον χειρισμό και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας.

Ανακαλύψτε Όλα Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε τα πάντα για τη νέα Diavel V4

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ducati

Τώρα, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της μάρκας Ducati, προσφορές για αξεσουάρ ή είδη ένδυσης και να λαμβάνετε προκλήσεις σε events. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δώστε μας τη συγκατάθεσή σας, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι, για ότι αφορά την Ducati. 

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter από την Ducati