current page
Τεχνικα Χαρακτηριστικα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
tech-1920-1080

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εξοπλισμένη για απίθανα ταξίδια

Μια μοτοσικλέτα για να κατακτήσετε ανεξερεύνητους τόπους, εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να ταξιδεύετε με τη μέγιστη δυνατή άνεση. Ο εντυπωσιακά πολύπλευρος χαρακτήρας της είναι αποτέλεσμα μιας σειράς νέων ρυθμίσεων και της στοχευμένης ανάπτυξης του κινητήρα.

Προορισμένος για να πηγαίνει μακριά: V4 Granturismo

Τα διαστήματα ελέγχου του διάκενου των βαλβίδων στα 60.000 χιλιόμετρα και η προγραμματισμένη αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 χιλιόμετρα σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: περισσότερος χρόνος για απόλαυση της διαδρομής.

Ομαλή ισχύς και ελαφρότητα

Χωρίς αλλαγές στα μηχανικά του μέρη, ο κινητήρας V4 Granturismo των 1.158 κ.ε. αποδίδει 170 ίππους (125 kW) στις 10.500 σ.α.λ. και 121 Nm (12,7 κιλά) στις 8.750 σ.α.λ., έχοντας συνολικό βάρος μόλις 66,7 κιλά.

Από τους 170 στους 114 ίππους: το νέο Πρόγραμμα Ισχύος

Η Multistrada V4 Rally υιοθετεί μια ειδική ρύθμιση κινητήρα, το Πρόγραμμα Οδήγησης Enduro με το νέο Πρόγραμμα Ισχύος "Off-Road", το οποίο περιορίζει την ισχύ στους 114 ίππους για πιο δυναμική, άμεση απόκριση και μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων.

Βελτιστοποιημένη κατανάλωση και θερμική άνεση

Εκτός από την απενεργοποίηση των πίσω κυλίνδρων στο ρελαντί με τη μοτοσυκλέτα εν στάσει, μια λειτουργία που υπάρχει ήδη στη Multistrada V4, o V4 Granturismo μπορεί τώρα να διατηρεί απενεργοποιημένους τους δύο πίσω κυλίνδρους και σε άλλες συνθήκες λειτουργίας, προς όφελος της κατανάλωσης καυσίμου και της μείωσης των εκπομπών ρύπων.

Άνετη οδήγηση σε χαμηλές ταχύτητες και εύκολος χειρισμός ήδη από το ξεκίνημα

Η λειτουργία "Easy Lift" ενεργεί στο υδραυλικό σύστημα, ανοίγοντας πλήρως τις βαλβίδες της ανάρτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα/ για τρία λεπτά μετά την ενεργοποίηση της ανάφλεξης, έτσι ώστε να διευκολύνεται η ανύψωση της μοτοσικλέτας από το πλαϊνό σταντ.

Adaptive Cruise Control: Μεγάλες διαδρομές χωρίς κούραση

Μέσω ελεγχόμενου φρεναρίσματος και επιτάχυνσης, το σύστημα διατηρεί αυτόματα την απόσταση (η οποία ρυθμίζεται από τον αναβάτη σε 4 επίπεδα) από άλλα οχήματα, όταν η μοτοσικλέτα κινείται με ταχύτητα μεταξύ 30 και 160 χλμ./ώρα.

Blind Spot Detection: Απόλυτη ασφάλεια

Το σύστημα BSD (Blind Spot Detection) προειδοποιεί τον αναβάτη με λυχνίες LED στους καθρέφτες, οι οποίες ανάβουν στην αντίστοιχη πλευρά κάθε φορά που ένα όχημα εντοπίζεται στο τυφλό σημείο.

Ducati Cornering Lights: Ακόμα καλύτερη ορατότητα

Το σύστημα Ducati Brake Light, σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, ξεκινά αυτόματα να αναβοσβήνει το φως, προκειμένου να ειδοποιήσει επαρκώς για την ξαφνική επιβράδυνση. Τα φλας, επίσης σε τεχνολογία LED, απενεργοποιούνται αυτόματα μετά τη χρήση, χάρη στο σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης.

ABS Cornering

Μέσω της αλληλεπίδρασης με τα Προγράμματα Οδήγησης, το σύστημα παρέχει τη βέλτιστη λύση σε όλες τις περιστάσεις και συνθήκες οδήγησης, αλλά και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναβάτη.

Ducati Wheelie Control

Χάρη στην αδρανειακή πλατφόρμα IMU η οποία παρακολουθεί διαρκώς τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Σε περίπτωση που ανασηκωθεί ο πίσω τροχός, το σύστημα διαχειρίζεται την απόδοση του κινητήρα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή επιτάχυνση (σύμφωνα με το επιλεγμένο επίπεδο) με ασφάλεια.

Ducati Traction Control

Λαμβάνοντας και υποβάλλοντας σε επεξεργασία δεδομένα από τους αισθητήρες μέσα σε λίγα μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου, το σύστημα μπορεί να ελέγξει την ολίσθηση του πίσω τροχού, αυξάνοντας σημαντικά τις επιδόσεις και την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσικλέτας.

Vehicle Hold Control

Το σύστημα Vehicle Hold Control επιτρέπει την ασφαλή και άνετη εκκίνηση, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως σε ανωφέρειες, καθώς ρυθμίζει αυτόνομα την πίεση στο φρένο κατά την εκκίνηση, έτσι ώστε ο αναβάτης να χρειάζεται να επικεντρωθεί μόνο στον έλεγχο του γκαζιού και του συμπλέκτη.

Ταξιδιάρα ψυχή

Προσαρμοστικότητα και μέγιστη άνεση στις μεγάλες διαδρομές. Ακόμα και ταξιδεύοντας με συνεπιβάτη.

Γεννημένη Να Ταξιδεύει

Ωθώντας τον εαυτό σας εκεί που δεν έχετε πάει ποτέ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ