current page
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Travel Stories

24 May 2023
Κένυα, χωρίς σύνορα!
MTS-Advocate-hero-short-1600x1000
Off-road στην Κένυα.

Ένα ταξίδι ελευθερίας. Είναι αλήθεια ότι οι πιο εκπληκτικές περιπέτειες ξεκινούν από ένα μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ ξανά. Μερικές φορές σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια ενός χωματόδρομου. Αυτό ακριβώς έκαναν οι δύο φίλοι, ο Αντρέα και ο Αλεσάντρο. Οδηγώντας τις Multistrada V4 Rally, περιπλανήθηκαν off-road στην Κένυα και ήρθαν σε επαφή με την πιο αυθεντική μορφή της φύσης και όλη της μεγαλοπρέπεια.

Η ιστορία του Αντρέα Ρόσσι, αναβάτη enduro και δοκιμαστή μοτοσυκλετών.

"Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι ελαφρώς ερωτευμένος με την Αφρική. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις αισθήσεις που προσφέρει η πλήρης επαφή με την αμετάβλητη φύση και αυτά τα επικά τοπία. Ήθελα να βιώσουμε αυτό το συναίσθημα και να προχωρήσουμε πέρα από τα όρια που ήδη γνωρίζαμε. Με αυτήν την έννοια, η Αφρική είναι σίγουρα η ιδανική πρόκληση. Ένα περιβάλλον όπου η θερμοκρασία, οι απρόβλεπτες καταστάσεις και οι διαδρομές ταξιδιού μπορούν πραγματικά να σε δοκιμάσουν!

Οι μοτοσυκλέτες έχουν την ικανότητα να σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ πιο κοντά στις τοποθεσίες και τις πραγματικότητες που συναντάς όταν ταξιδεύεις. Δεν είσαι ποτέ πίσω από ένα παρμπρίζ και είσαι πιο εκτεθειμένος σε όλα. Και αυτό είναι αυτό που σου επιτρέπει να βιώσεις τα πιο έντονα συναισθήματα."

Ήταν τόσο εκπληκτικό να μπορούμε να πλησιάσουμε από κοντά τόσα πολλά ζώα, πάντα επιδεικνύοντας τον σεβασμό μας. Για παράδειγμα, η παρατήρηση λιονταριών, λέαινων ή ελεφάντων από τόσο μικρή απόσταση ήταν εκπληκτική, πραγματικά μία εντελώς μοναδική εμπειρία!

Το ταξίδι με μοτοσυκλέτα επίσης μας επέτρεψε να έρθουμε σε επαφή και με τους τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας πιο εύκολα σχέσεις. Κατά την τελευταία μας διαδρομή, για παράδειγμα, χαθήκαμε και χρειαστήκαμε να ζητήσουμε οδηγίες από έναν νεαρό που γνωρίσαμε εκεί. Δεν είναι μόνο που μας έδωσε οδηγίες, αλλά επέμενε να μας συνοδεύσει στον προορισμό μας. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν χιλιόμετρα μακριά." 

Ο ακούραστος σύντροφος του ταξιδιού μας.

"Η Multistrada V4 Rally είναι ένας πραγματικά ακούραστος σύντροφος ταξιδιού. Τα δυνατά της πλεονεκτήματα είναι αναμφίβολα η ευελιξία και η αξιοπιστία της, ιδανικά χαρακτηριστικά για ένα ταξίδι όπως αυτό. Χάρη στα Riding Modes, πάντα νιώθεις άνετα, ανεξάρτητα από το τερέν που οδηγείς.

Και αυτή η αίσθηση σιγουριάς επιτρέπει να απολαύσεις την εμπειρία σου στο έπακρο, χωρίς να χάνεις ούτε ένα λεπτό από την περιπέτειά σας. Το ρεζερβουάρ των 30 λίτρων είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας όταν ταξιδεύετε σε περιοχές όπου ο ανεφοδιασμός δεν είναι πάντα εγγυημένος.

Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να σταματάτε τόσο συχνά και έτσι να απολαμβάνετε το ταξίδι σας για περισσότερο χρόνο είναι απόλυτη ευτυχία!"

Ανακάλυψε Όλα Τα Χαρακτηριστικά Της Multistrada V4 Rally

O ιδανικός συνταξιδιώτης σε όλες τις συνθήκες!

Μαθε Περισσοτερα