Η Ducati έδωσε δυναμικά το παρών στο 4ο Adventure Meeting, που πραγματοποιήθηκε στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2025. Σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση με περισσότερους από 5.000 μοτοσυκλετιστές, η ιταλική μάρκα απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η περιπέτεια δεν είναι απλώς ένας προορισμός, αλλά ένας τρόπος ζωής.
Στο περίπτερο της Ducati κύριο έκθεμα ήταν η Desmo450 MX (Ducati Red, 2026)- ένα μοντέλο που φέρνει την αγωνιστική κληρονομιά της Ιταλικής μάρκας στο χώμα, σηματοδότησε την είσοδο της Ducati στον κόσμο του motocross και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο μοτοσυκλετιστικό κοινό στην Ελλάδα.
Οι λάτρεις της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα και συναρπαστικά εκθέματα:
Η Ducati δεν παρουσίασε απλώς τα νέα της μοντέλα, δημιούργησε έναν ζωντανό χώρο όπου το πάθος, η τεχνολογία και η μοτοσυκλετιστική κοινότητα συναντήθηκαν. Μέσα από στιγμές ανταλλαγής εμπειριών με τους ανθρώπους της μάρκας, η παρουσία της Ducati αποτέλεσε σημείο αναφοράς της διοργάνωσης. Ιταλικό design, κορυφαία τεχνολογία και μια φιλοσοφία που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε εμπειρία ζωής, η Ducati αποδεικνύει ξανά ότι η περιπέτεια ανήκει στο DNA της.