Faro Scrambler

Aruba.it Racing - Ducati 2020 SBK team

share

 

Η ομάδα Aruba.it Racing - Ducati για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2020 παρουσιάστηκε στο κοινό και τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στην πίστα Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Imola.

Ο χαρακτηριστικός πύργος της πίστας, ο οποίος είναι τώρα βαμμένος στα χρώματα της Aruba.it, υποδέχθηκε, τους επίσημους, τους επισκέπτες και τα μέσα ενημέρωσης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μετά από το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της πίστας Uberto Selvatico Estense, η δημοσιογράφος του Sky, Vera Spandini, κάλεσε στη σκηνή τον Stefano Cecconi (CEO της Aruba SpA και επικεφαλή τηςομάδας Aruba.it Racing - Ducati), τον Claudio Domenicali (CEO της Ducati Motor Holding SpA), τον Luigi Dall'Igna (Γενικό Διευθυντή της Ducati Corse), τον Paolo Ciabatti (Διευθυντής αγωνιστικού της Ducati Corse), τον Serafino Foti (Διευθυντή Ομάδας Aruba.it Racing - Ducati), τον Marco Zambenedetti (Τεχνικό Συντονιστή της Ducati Corse για το SBK) και τον Daniele Casolari (Team Owner Feel Racing). Την πολυαναμενόμενη αποκάλυψη των δύο Panigale V4 R έκαναν οι Chaz Davies και Scott Redding που είναι οι αναβάτες που θα αγωνισθούν με τα χρώματα της ομάδας Aruba.it Racing – Ducati σε μια σεζόν που ο ειδικός τύπος προβλέπει ότι πιθανόν να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές στην πρόσφατη Ιστορία του WorldSBK.

Οι Scott Redding και Chaz Davies θα ξεκινήσουν τη σεζόν του World Superbike του 2020 – στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην πίστα στο Phillip Island (Αυστραλία) στα τέλη Φεβρουαρίου - με την Panigale V4 Rs της ομάδας Aruba.it Racing - Ducati. Ένας δοκιμασμένος, για 6 συνεχόμενες αγωνιστικές σεζόν, συνδυασμός, μεταξύ της κορυφαίας εταιρείας στην Ιταλία για κέντρα δεδομένων, φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πιστοποιημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (PEC) και υπηρεσίες domain και του κατασκευαστή από το Borgo Panigale.

Stefano Cecconi, CEO της Aruba S.p.A. και Διευθυντής Ομάδας.
Είμαστε υπερηφάνοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην πίστα Enzo και Dino Ferrari στην Imola και θαυμάζουμε τον πύργο της πίστας βαμμένο στα χρώματα μας. Αυτό θα κάνει τον Ιταλικό αγώνα του πρωταθλήματος WorldSBK ιδιαίτερα ξεχωριστό για όλους μας, κυριολεκτικά έναν αγώνα στην έδρα μας. Για έκτη συνεχή χρονιά είμαστε μαζί με τη Ducati παρουσιάζουμε την ομάδα μας και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να δώσουμε την χαρά της νίκης σε όλους τους Ducatisti. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν έδειξαν ότι έχουμε δυνατά χαρτιά στα χέρια μας και θα είμαστε ισχυροί υποψήφιοι για τον τίτλο που, φυσικά, είναι ο κύριος στόχος μας. Η εξαιρετική απόδοση της Panigale V4 R, η μεγάλη εμπειρία του Chaz Davies, ο ενθουσιασμός του Scott Redding σε συνδυασμό με την αφοσίωση, τη δέσμευση και το πάθος ολόκληρης της ομάδας, θα είναι τα βασικά συστατικά για να δημιουργηθεί η συνταγή που νικάει.


Claudio Domenicali, CEO της Ducati Motor Holding S.p.A.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που παρουσιάζω την επίσημη ομάδα Ducati Superbike του 2020 εδώ στην Imola, στην καρδιά της Motor Valley, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το εργοστάσιό μας στο Borgo Panigale. Το περασμένο έτος η Panigale V4 R έκανε το ντεμπούτο της στο WorldSΒΚ και έδειξε αμέσως της δυνατότητες της κερδίζοντας 17 αγώνες επίσης συνέβαλε στην εμπορική επιτυχία της Panigale V4, που παρέμεινε και το 2019 η σπορ μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίωςΗ νέα Panigale V4 S 2020, που σύντομα θα είναι διαθέσιμη στους αντιπρόσωπους της Ducati, μοιράζετε το φέρινγκ και τα πτερύγια της V4 R Superbike. Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον Stefano Cecconi για το πάθος και τον επαγγελματισμό με τον οποίο έχει αναλάβει αυτό το έργο από την αρχή της συνεργασίας μας και εύχομαι στους Chaz και Scott αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα καλύ τύχη για το νέο πρωτάθλημα.


Luigi Dall'Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse.
Τους τελευταίους μήνες εργαζόμαστε συνεχώς για την εξέλιξη της Panigale V4 R γιατί είμαστε σίγουροι ότι, παρά τις καλές επιδόσεις που παρουσίασε η μοτοσικλέτα μας το περασμένο έτος, το πρωτάθλημα του 2020 θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό χάρη στην παρουσία νέων μοντέλων από τους κύριους ανταγωνιστές μας, όπως είπε ήδη ο Stefano Cecconi, έχουμε μόνο ένα στόχο και αυτό είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο του WorldSBKκάτι που έχει να συμβεί από το 2011. Έχουμε δύο δυνατούς αναβάτες που επιθυμούν διακαώς τον τίτλο: τον Chaz, μαζί μας τα τελευταία επτά χρόνια, που είναι ένας από τους πυλώνες της ομάδας και τον Scott, πρωταθλητή του BSB και ήδη πολύ γρήγορο κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να είμαστε πρωταγωνιστές σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος ξεκινώντας από Phillip Island.

Chaz Davies, Aruba.it Racing - Ducati # 7
Oι προσδοκίες μου είναι πολύ υψηλές. Στο δεύτερο μέρος της σεζόν του 2019 οι επιδόσεις μας και τα αποτελέσματά μας ήταν σημαντικά βελτιωμένα και στους τελευταίες αγώνες πάλευα πάντα για το βάθρο. Ο στόχος είναι να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι η εμπειρία που συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια θα μας βοηθήσει. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά κατά τη διάρκεια του χειμώνα και έχουμε θετική ψυχολογία, παρόλο που ποτέ δεν κυνήγησα τους χρόνους γύρων κατά τη διάρκεια των δοκιμών Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από ό,τι 12 μήνες πριν και ψυχολογικά και με την μοτοσυκλέτα μου. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μας για την υποστήριξή τους και ελπίζω να πανηγυρίσω αρκετές νίκες μαζί τους, γιατί όχι και σε αυτή την πίστα

Scott Redding, Aruba.it Racing - Ducati # 45
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα περιπέτεια: Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή, ειδικά στις πρώτες πίστες που γνωρίζω πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι ακόμη ψάχνουμε τα όρια της μοτοσυκλέτας, αλλά είναι σαφές ότι η αποστολή μας είναι να φέρουμε νίκες το συντομότερο δυνατό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που επιτύχαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα που έχει κάνει πολύ δουλειά και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Aruba.it και τη Ducati για το γεγονός ότι μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, επίσης υπόσχομαι στους Ducatisti ότι θα δώσω όλη μου την ενέργεια με ένα μόνο στόχο: να φέρωτον τίτλο πίσω στην Μπολόνια.

Μοτοσυκλέτες

Εμπειρίες

Official Pages

Δίκτυο και υπηρεσίες

Γειά σας,

Ενδιαφέρεστε για μια Ducati;

Μπορείτε να μιλήσετε live με έναν σύμβουλο πωλήσεων.

To Video chat είναι διαθέσιμο
Δευτέρα - Παρασκευή,
μεταξύ 10:00 - 16:00.

Μιλήστε μαζί μας