Faro Scrambler

Νέα Multistrada 1260 Enduro

share
 Νέα Multistrada 1260 Enduro – Πέρα από τα σύνορα

Η Multistrada 1200 Enduro που παρουσιάστηκε το 2016 ήταν η πρώτη Travel Enduro της Ducati. Τώρα, με την άφιξη της Enduro 1260, αυτή η κατασκευασμένη στην Μπολόνια Travel Enduro παγκόσμιων ταξιδιών μοτοσυκλέτα είναι ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη και ευχάριστη, επιτρέποντας στους αναβάτες της να γνωρίσουν την απεριόριστη τεχνολογία, τις επιδόσεις και την άνεση της Ducati, απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Η Enduro είναι εφοδιασμένη με τον Testastretta DVT των 1.262 κυβικών απόδοσης 158 ίππων με μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων που έκανε το ντεμπούτο του πριν ένα χρόνο στην Multistrada 1260. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση έχει επιπλέον 64 κυβικά και μια σειρά βελτιώσεων που του προσδίδουν υψηλή και ταυτόχρονα εξαιρετικά ομαλή απόδοση, ήδη από τις πολύ χαμηλές στροφές, κάνοντας την οδήγηση πιο ευχάριστη από ποτέ. Αυτό επιτρέπει λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, που σημαίνει ότι ο αναβάτης μπορεί απλά να επικεντρωθεί στην απόλαυση της διαδρομής. Παρά την εντυπωσιακή απόδοση του νέου κινητήρα Testastretta, η ισχύς διατηρείται υπό έλεγχο και παρέχεται με ομαλότητα και ασφάλεια χάρη στα προγράμματα οδήγησης, με το νέο Ride by Wire, το οποία εξασφαλίζει ομαλότερο και πιο ικανοποιητικό έλεγχο του γκαζιού και το DQS (Ducati Quick Shift) Up & Down που βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία της οδήγησης χάρη στις άνετες, χωρίς διακοπές ισχύος, αλλαγές ταχυτήτων. Το στάνταρ πακέτο ηλεκτρονικών περιλαμβάνει ενσωματωμένο Bosch Cornering ABS, φώτα Cornering, έλεγχο σούζας, έλεγχο πρόσφυσης και σύστημα συγκράτησης στάσης, καθιστώντας αυτή την μοτοσυκλέτα το σημείο αναφοράς της κατηγορίας.

Χάρη στους τροχούς - 19 "μπροστά και 17" πίσω - η Multistrada 1260 Enduro είναι ιδανική για μεγάλες σε κάθε έδαφος διαδρομές. Διαθέτοντας αναβαθμισμένη ηλεκτρονική ημι-ενεργή ανάρτηση της Sachs (με διαδρομή 185 χιλιοστά, εμπρός και πίσω) και ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, η Enduro με αυτονομία μεγαλύτερη από 450 χιλιόμετρα είναι ένας ασταμάτητος δρομέας παγκόσμιας εμβέλειας και παντός εδάφους.

Το διαφορετικό στήσιμο και η αναβαθμισμένη εργονομία (η σέλα, το τιμόνι και το κέντρο βάρους είναι όλα χαμηλότερα από την έκδοση 1200) καθώς και η νέα ρύθμιση της ανάρτησης εξασφαλίζουν περισσότερη άνεση, ευχρηστία και ευχαρίστηση σε κάθε αναβάτη σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Μια εξελιγμένη νέα διεπαφή ανθρώπου μηχανής (Human Machine Interface – HMI) εξασφαλίζει - μέσω μιας έγχρωμης οθόνης TFT 5 "και χειριστηρίων στους διακόπτες – ένα φιλικό προς τον χρήστη έλεγχο όλων των ρυθμίσεων και λειτουργιών της μοτοσυκλέτας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολυμέσων Ducati (DMS) που συνδέει την μοτοσυκλέτα με το smartphone του αναβάτη, μέσω Bluetooth, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες πολυμέσων (εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κειμένου, μουσική).

Η Multistrada 1260 Enduro είναι συμβατή με το νέο Ducati Link App: αυτό επιτρέπει στους αναβάτες να ρυθμίσουν τη λειτουργία ταξιδιού και να προσαρμόσουν τις παραμέτρους του κάθε τρόπου οδήγησης (ABS, Ducati Traction Control κλπ.) μέσω των smartphones τους. Αυτή η ευέλικτη εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες συντήρησης, το εγχειρίδιο χρήστη και έναν εντοπιστή καταστημάτων Ducati Store. Επιπλέον, το App Ducati Link επιτρέπει στους αναβάτες να καταγράφουν τις επιδόσεις και τις διαδρομές τους, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Η νέα Multistrada 1260 Enduro θα είναι διαθέσιμη στα χρώματα Ducati Red and Sand. Επίσης διαθέσιμη θα είναι και μια σειρά εξειδικευμένων αξεσουάρ, όπως αλουμινένιες πλαϊνές και κεντρική βαλίτσες , καθώς και πακέτα εξοπλισμού Touring, Sport, Urban και Enduro. Η Multistrada 1260 Enduro θα εκτεθεί το Νοέμβριο στην έκθεση EICMA του Μιλάνου και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση νωρίς μέσα στο 2019.
 

Εμπειρίες

Δίκτυο και υπηρεσίες