Faro Scrambler

Τρεις νέες Ducati Scrambler Icon

share

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DUCATI SCRAMBLER

 

Προσωπική έκφραση

Η ανανεωμένη οικογένεια Ducati Scrambler είναι πιο σύγχρονη, πιο άνετη και ασφαλέστερη, εξασφαλίζοντας μια ακόμα πιο ξέγνοιαστη "Land of Joy" διασκέδαση! Αντισυμβατική, οικονομικά προσιτή και ουσιαστική, η Ducati Scrambler είναι ο τέλειος συνδυασμός της παράδοσης και της καινοτομίας.

 

Αυτή η τελευταία "Joyvolution" ενσάρκωση διατηρεί την αγνή ουσία της μοτοσικλέτας: δύο τροχούς, ένα μεγάλο τιμόνι, ένας απλός κινητήρας και πολύ διασκέδαση.

 

Η εικόνα της Ducati Scrambler Icon τώρα ενισχύεται με πολλές νέες εκδόσεις: την Full Throttle, εμπνευσμένη από την αγωνιστική Flat Track σκηνή, την Café Racer, η οποία προσφέρει μια νέα εικόνα στις θρυλικές Café Racer μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του '60 που δημιούργησαν μια μοτοσυκλετιστική επανάσταση και την Desert Sled, που θυμίζει τις Scrambler μοτοσυκλετες της δεκαετίας του '60 και του '70 στην Νότια Καλιφόρνια. Όπως και η Scrambler Icon, οι τρεις αυτές τελευταίες εκδόσεις πηγαίνουν την αυτο-έκφραση στο μέγιστο.

 

Τα μοντέλα 2019 αποτελούν την βάση που με την βοήθεια των αυθεντικών αξεσουάρ θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε το δημιουργικό πνεύμα δημιουργώντας την δική σας μοναδική Ducati Scrambler.

 

Αυτές οι τρεις τελευταίες εκδόσεις ενσωματώνουν τα νέα αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που πρωτοπαρουσιάστηκαν στην Icon. Στην Scrambler, σύγχρονα και αυθεντικά υλικά συνδυάζονται άψογα. Το αλουμίνιο των καινούργιων μεγαλύτερων πλευρικών πάνελ ταιριάζει με το μεταλλικό ρεζερβουάρ σε σχήμα δάκρυ και το καβούκι του προβολέα. Χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως τα μαύρα καπάκια του κινητήρα οι γυαλισμένες ψήκτρες της κύλινδρο-κεφαλής κάνουν την Ducati Scrambler ακόμη πιο εντυπωσιακή.

 

Ο νέος προβολέας με DRL (Daytime Running Light) ενισχύει την ορατότητα της μοτοσυκλέτας στην κυκλοφορία, ακόμη και στο φως της ημέρας, όπως και τα νέα LED φλας με αυτόματη απενεργοποίηση.

Οι πιό εργονομικοί διακόπτες διευκολύνουν τον αναβάτη να πλοηγηθεί μέσα από το μενού οργάνων LCD, το οποίο περιλαμβάνει τώρα πληροφορίες και για την στάθμη καυσίμου.

Το μεγάλο τιμόνι της Ducati Scrambler, η νέα επίπεδη σέλα και το ανανεωμένο σύστημα ανάρτησης, συνδυάζονται για να παρέχουν μια πιο άνετη και χαλαρή θέση οδήγησης.

Το νέο Cornering ABS της Bosch μεγιστοποιεί την ενεργητική ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πέδησης, εξασφαλίζοντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

Οι αναβάτες θα εκτιμήσουν επίσης τον νέο μαλακότερο υδραυλικό συμπλέκτ, ενώ η ρυθμιζόμενη μανέτα - όπως αυτή του εμπρόσθιου φρένου - εξασφαλίζει ότι η απόσταση μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές ανάγκες.

Το Σύστημα Πολυμέσων Ducati σας επιτρέπει να οδηγείτε ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις ή μιλάτε με τον συνεπιβάτη στην ενδοεπικοινωνία.

 

 

Ducati Scrambler Full Throttle

Η Scrambler Full Throttle ακολουθεί το στυλ και την δυναμική την αγωνιστικής Scrambler Flat Track που οδήγησε στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Super Hooligan 2018 ο Καλιφορνέζος Frankie Garcia. Το δίχρωμο μαύρο-κίτρινο ρεζερβουάρ, με την διαχωριστική λευκή γραμμή και συγκεκριμένο λογότυπο, θυμίζει έντονα την μοτοσυκλέτα του Garcia, όπως και το νέο “racing-inspired “ πίσω μέρος. Η νέα σέλα έχει κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη με στα ίδια χρώματα με το ρεζερβουάρ. Τα πλαϊνά Number Plates με κίτρινο φόντο και περίγραμμα με λευκή γραμμή ολοκληρώνουν την καίνουργια εμφάνιση Full Throttle.

Επίσης η Scrambler Full Throttle είναι εφοδιασμένη με ομολογκαρισμένη εξάτμιση της Termignoni με διπλό τελικό. Το χαμηλό fat-bar τιμόνι είναι ελαφρύ και εργονομικό - και το χαμηλό εμπρός φτερό προσθέτουν στο μοναδικό στυλ της Scrambler Full Throttle. Αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα για όσους θέλουν μια άριστη μοτοσυκλέτα για κάθε μέρα που διατηρεί ασυμβίβαστο στυλ αγώνιστικών.

 

Χαρακτηριστικά Ducati Scrambler Full Throttle

 

Χρώματα

Νέο “Χούλιγκαν¨ βάψιμο με μαύρο πλαίσιο και μαύρη σέλα.

 

Χαρακτηριστικά

o Cornering ABS της Bosch

o Φαρδύ χαμηλό τιμόνι μεταβλητής διαμέτρου.

o Σέλα εμπνευσμένη από τους αγώνες Flat-track με κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη.

o Πλαϊνά Number Plates

o Σπορ χαμηλό μπροστινό φτερό.

o Βαμμένα πλαϊνά καλύμματα ρεζερβουάρ.

o Ξεχωριστώ logo για το μοντέλο.

 

 

 

Ducati Scrambler Café Racer

 

Η Ducati Scrambler Café Racer είναι η σημερινή εκδοχή των θρυλικών μοτοσυκλετιστών της δεκαετίας του '60 που προκάλεσε μια μοτοσικλέτα επανάσταση ελεύθερου πνεύματος και στυλ. Με το νέο Silver Mat Matt και Blue Frame, το Scrambler Café Racer θυμάται τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Ducati του παρελθόντος όπως η 125GP Desmo.

Πίσω στη δεκαετία του '60, στο Λονδίνο, μια τολμηρή, πρωτοπόρα ομάδα νεαρών μοτοσικλετιστών, οι «Ton-Up Boys» του κινήματος Rocker άρχισαν να δημιουργούν μοτοσυκλέτες για να κερδίσουν τους αγώνες σπριντ από το ένα καφε στο επόμενο που έπρεπε να διαρκέσει όσο ένα κομμάτι στο Juke Box.

Από τότε, η κουλτούρα Café Racer έγινε παγκόσμια.

Η Ducati Scrambler και η κουλτούρα Café Racer μοιράζονται ένα στυλ που εκτείνεται πέρα από τις μοτοσυκλέτες και σε ρούχα και αξεσουάρ.

Τώρα, η Ducati Scrambler Café Racer προσφέρει μια νέα εικόνα σε αυτό που ήταν μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις της μοτοσυκλέτας.

Οι νέοι τροχοί των 17 ιντσών με ελαστικά Pirelli DIABLO ™ ROSSO III (120/70 ZR 17 μπροστά και 180/55 ZR17 πίσω) διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε αυτή την πιο Scrambler-από ποτέ έκδοση, η οποία έχει επίσης πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Τοποθετημένοι στα άκρα του τιμονιού, οι καθρέπτες αλουμινίου είναι εμπνευσμένοι από την εμφάνιση των Café Racer του '60. Μια σύγχρονη ακτινική τρόμπα μπροστινού φρένου προσφέρει απόδοση ίδια με εκείνη μιας σπορ μοτοσυκλέτας. Και συνεχίζουμε: η εξάτμιση, με το διπλό τελικό και το βαμμένο μαύρο κάλυμμα από αλουμίνιο, το μικρό φέρινγ στα όργανα και το μικρό μπροστινό φτερό έχουν όλα σαφείς επιρροές από τις μοτοσυκλέτες που άφηναν μαύρες γραμμές από τα λάστιχά τους στους δρόμους της Βρετανίας στη δεκαετία του '60. Τέλος, τα πλαϊνά Number Plates έχουν τον αριθμό 54 προς τιμήν του Bruno Spiaggiari.

 

Χαρακτηριστικά Ducati Scrambler Café Racer

 

Χρώματα

o Νέα γραφικά Silver Mat Matt με μπλε σκελετό και καθίσματα και τροχούς με μαύρες ζάντες

 

Χαρακτηριστικά

o Bosch Cornering ABS

o Νέοι τροχοί 17 "με λάστιχα Pirelli DIABLO ™ ROSSO III, 120/70 ZR 17 μπροστά και 180/55 ZR 17 πίσω

o Εξάτμιση με διπλό τελικό και κάλυμμα από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο

o Σέλα με κάλυμμα για το τμήμα επιβατών

o Πλαϊνά Number Plates

o Τιμόνι αλουμινίου

o USD μπροστινό με μαύρες ανοδιωμένες μπότες.

o Σπορ μπροστινό λάστιχο

o Καθρέπτες τοποθετημένοι στα άκρα του τιμόνιου.

o Μίνι Café Racer φέρινγκ

o Ακτινική τρόμπα μπροστινού φρένου.

o Μεταλλικό ρεζερβουάρ με βαμμένα πλευρικά καλύμματα.

o Συγκεκριμένο λογότυπο

 

 

 

Ducati Scrambler Desert Sled

 

Το Desert Sled έρχεται κατευθείαν από τις ερήμους και τα βουνά της Καλιφόρνιας και προσφέρει μια φρέσκια άποψη των off-road μοτοσυκλετών της δεκαετίας του '60 και του '70 χαρακτηριστική της τότε αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας.

Τα Desert Sleds ήταν μοτοσυκλέτες που γεννήθηκαν στην Αμερική και πρωτοεμφανίστηκαν στη Νότια Καλιφόρνια και στη Baja (Μπάχα) του Μεξικού, τη δεκαετία του '60 και του '70. Αυτες ήταν μοτοσυκλέτες δρόμου με κινητήρες άνω των 500 κυβικών. Ήταν απογυμνωμένες από οποιαδήποτε μη απαραίτητο, εξοπλισμένες με ελαστικά εκτός δρόμου και τροχούς με ακτίνες, με τροποποιημένες αναρτήσεις και ποδιά προστασίας του κινητήρα. Η ποδιά προστασίας - που ήταν ίσος η πιο σημαντική μετατροπή γιατι προστάτευε τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας από τα βράχια, τις πέτρες και γενικά τις συνθήκες οδήγησης στην ερήμο - ήταν που έδωσε το όνομα Desert Sled.

Με τα χρόνια αυτες οι μοτοσυκλέτες έγιναν από μόνες τους μια κατηγορία μοτοσυκλετών μιας και μέχρι την άφιξή τους δεν υπήρχε κάτι ανάλογο.

Η Ducati Scrambler Desert Sled αναβιώνει πιστά αυτό το πνεύμα - χωρίς όμως να εγκαταλείπει τις μοναδικές αξίες του τρόπου ζωής των Scrambler. Χάρη στο αποκλειστικό κόκκινο πλαίσιο, το ψαλίδι, τα πιρούνια και την ανάρτηση, τα τρακτερωτά λάστιχα (19 "στο μπροστινό μέρος) και το χαρακτηριστικό στυλ αυτή η μοτοσυκλέτα είναι απλά τέλεια για όσους θέλουν να φύγουν από την άσφαλτο και να ακολουθήσουν ένα λιγότερο στρωμένο μονοπάτι. Η ικανότητα εκτός δρόμου της Ducati Scrambler Desert Sled δηλώνεται από το πλέγμα προστασίας του προβολέα, τα φηλά τοποθετημένα φτερά (ειδικά σχεδιασμένα για αυτή την έκδοση) και φυσικά, την ποδιά προστασίας του κινητήρα.

Χάρη στην νέα σχεδίαση της σέλας το ύψος κρατήθηκε στα 860 χιλιοστά (προαιρετικά υπάρχει και έκδοση 20 χιλιοστά χαμηλότερη), η μπροστινή ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη της Kayaba διαμέτρου 46 mm με διαδρομή 200 mm. Η συγκεκριμένη Scrambler διαθέτει επίσης μια ειδική θέση οδήγησης και τα μασπιέ συνεπιβάτη – που είναι σε διαφορετικές βάσεις από αυτά του οδηγού - μπορούν να αφαιρεθούν.

Η Desert Sled διαθέτει επίσης λειτουργία Off-Road Riding που επιτρέπει την αποσύνδεση του ABS.

Οι τροχοί της Ducati Scrambler Desert Sled είναι με ακτίνες με μαύρα στεφάνια, 19 '' μπροστά και 17 '' πίσω. Τα ελαστικά είναι Pirelli SCORPION ™ RALLY STR, 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL μπροστά και 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL πίσω και παρέχουν έναν μοναδικό συνδυασμό εκπληκτικών επιδόσεων στο χώμα και στον δρόμο.

 

Χαρακτηριστικά Ducati Scrambler Desert Sled

 

Χρώματα

o Λευκό Mirage με κόκκινο πλαίσιο και τροχούς με ακτίνες και μαύρα στεφάνια.

 

Χαρακτηριστικά

o Bosh Cornering ABS

o Λειτουργία οδήγησης εκτός δρόμου

o Εξάτμιση με διπλό τελικό και μαύρα καλύμματα

o Ενισχυμένο πλαίσιο

o Ειδικό ψαλίδι από αλουμίνιο.

o Τροχοί 19 "μπροστά και 17" πίσω, με ελαστικά Pirelli SCORPION ™ RALLY STR, 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL μπροστά και 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL πίσω.

o Νέα ειδική σέλα με ύψος 860 mm

o Ενισχυμένο τιμόνι μεταβλητής διαμέτρου

o Ρυθμιζόμενο USD πιρούνι της Kayaba με διαδρομή 200 mm

o Ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ Kayaba με ξεχωριστή δεξαμενή αερίου

o Μεταλλικό ρεζερβουάρ με εναλλάξιμα πλαϊνά πλαίσια

o Μπροστινός προβολέας με προστατευτικό πλέγμα.

o Ψηλά τοποθετημένο εμπρός φτερό.

o Πίσω φτερό με προεκτάσεις

o Συγκεκριμένο λογότυπο

 

Εμπειρίες

Δίκτυο και υπηρεσίες