Faro Scrambler

Νέα εφαρμογή της Ducati: Οι μοτοσυκλέτες κοινωνικοποιούνται!

share
 Το Smartphone και η μοτοσυκλέτα είναι συνεχώς συνδεδεμένα για να καταγράφουν δεδομένα απόδοσης και διαδρομές και να μοιράζονται την εμπειρία της οδήγησης μιας Ducati

Η νέα εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για να ρυθμίσετε τη λειτουργία ταξιδιού και να διαμορφώσετε τις παραμέτρους της μοτοσυκλέτας σας.

Το Ducati Link είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Ducati και της e-Novia και είναι τώρα διαθέσιμο για iOS και Android από τα αντίστοιχα καταστήματα.

Ducati Link, είναι η νέα εφαρμογή Smartphone που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών της Μπολόνια σε συνεργασία με την e-Novia, της "Enterprises Factory" από το Μιλάνο που δημιουργεί και αναπτύσσει εταιρίες υψηλής τεχνολογίας.

Το Ducati Link δημιουργήθηκε για να καλύψει τρεις βασικές απολαύσεις της οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Την σχέση του αναβάτη με την μοτοσυκλέτα του : χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth, η εφαρμογή συνδέεται με την μοτοσυκλέτα και κατά την διάρκεια της οδήγησης καταγράφει τις πληροφορίες που παρέχει η μονάδα ελέγχου της μοτοσυκλέτας, όπως η ταχύτητα, η γωνία κλίσης, η παροχή ισχύος και η επιτάχυνση. Στη συνέχεια, στο τέλος της διαδρομής, ο αναβάτης μπορεί να ελέγξει πτυχές της απόδοσής του, αναλύοντας τα δεδομένα κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Το ταξίδι και η ανακάλυψη νέων δρόμων: χρησιμοποιώντας το GPS του smartphone, το Ducati Link App καταγράφει τη διαδρομή επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε φωτογραφίες και σχόλια, δινοντας την δυνατότητα στον αναβάτη να ξαναζήσει τις κορυφαίες στιγμές της εμπειρίας του.

Η ευχαρίστηση να μοιράζεστε: ως μέρος μιας πραγματικής κοινότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μοιραστείτε λεπτομέρειες των δρομολογίων, εικόνες και προτάσεων για άλλους μοτοσυκλετιστές.

Η σύνδεση την εφαρμογής Ducati Link App με τη μοτοσυκλέτα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη λειτουργία ταξιδιού (συνδυασμός φορτίου και διαμόρφωσης οδήγησης) και να προσαρμόσετε τις παραμέτρους κάθε λειτουργίας οδήγησης (ABS, Ducati Traction Control κ.λπ.) απευθείας από το smartphone σας με έναν εύκολο και διαισθητικό τρόπο.

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει αρκετές πληροφορίες, πχ πότε πρέπει να γίνει το επόμενο σέρβις, μια ηλεκτρονική έκδοση του εγχειριδίου χρήστη και τον εντοπισμό ενός καταστήματος Ducati.

παρουσίαση του Ducati Link App αποτελεί ένα ακόμη βήμα προόδου στην διαδικασία του μετασχηματισμού της εταιρείας στην ψηφιακή εποχή", σχολιάζει ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati. "Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει συνεχή διάλογο μεταξύ της μοτοσυκλέτας και του αναβάτη. Χάρη στη σύνδεση μεταξύ μοτοσυκλέτας και smartphone, ο οδηγός θα μπορεί να απολαμβάνει μια ολοένα και πιο ελκυστική εμπειρία οδήγησης, μετατρέποντας κάθε ταξίδι σε μια καταγραφή που μπορεί να ανακτηθεί μοιραστεί οποιαδήποτε στιγμή. "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε αυτή την τεχνολογία με έναν συνεργάτη όπως η e-Novia, μια εντυπωσιακή, δυναμική Ιταλική εταιρεία, σαν επιβεβαίωση της εφευρετικότητας και των τεχνικών δεξιοτήτων που χαρακτηρίζουν την χώρα μας".

"Η συνεργασία μεταξύ της "Enterprises Factory" και της Ducati, μιας φημισμένης ιταλικής μάρκας, οδήγησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και πρωτοποριακού προϊόντος στον τομέα της έξυπνης μετακίνησης, ικανό να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία και να βελτιώσει την απόδοση ενός σπουδαίου Ιταλικού βιομηχανικού προϊόντος ", λέει ο Vincenzo Russi, Διευθύνων Σύμβουλος της e-Novia." Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε με μια εταιρεία όπως η Ducati, συνεισφέροντας με την τεχνογνωσία μας στους τομείς της ηλεκτρονικής και της τεχνητής νοημοσύνης και στην διαδικασία ψηφιοποίησης ενός κορυφαίου κατασκευαστή μοτοσυκλετών παγκοσμίως. "

Η εφαρμογή Ducati Link είναι διαθέσιμη για όλους τους μοτοσυκλετιστές: η εγγραφή και η κοινή χρήση των διαδρομών δεν εξαρτώνται από τη σύνδεση με την μοτοσυκλέτα. Η λειτουργικότητα ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ της μοτοσυκλέτας και του smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από όσους έχουν τη χαρά να οδηγούν την Multistrada 1260 σε όλες τις εκδόσεις της. Το Ducati Link θα ενημερώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες που προστίθενται και η συνδεσιμότητα θα επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα της Ducati.

Για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής, απλώς εγγραφείτε και κατεβάσετε την από το iOS ή το κατάστημα Android ή αν είστε ήδη εγγεγραμμένος στον ιστότοπο της Ducati, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας.https://itunes.apple.com/it/app/ducati-link-app/id1321914623?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ducati.ducatilinkapp

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ducati Link App, ανατρέξτε στην ειδική ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας της Ducati. www.ducati.com/ww/en/ducatilink

 

Εμπειρίες

Δίκτυο και υπηρεσίες